ffffff

Hakkımızda

Amacımızı; yurt içi ve yurt dışındaki yetenekli gençleri bulmak, onları hem fiziksel olarak hem mesleki anlamda hazırlamak, öncelikle takımına, sonra kendisine ve çevresine...

  faydalı olmasını sağlamak, oynayacağı takımlarda,takım ruhunun bir parçası olmayı aşılamak, alacağı ücretin karşılığını fazlasıyla vermesidir.  

  Bu amaç doğrultusunda, yurt içindeki keşif ve incelemelerimizde ve özellikle Afrika ülkelerindeki çözüm ortaklarımızın desteğiyle ve izlenimlerimizden edindiğimiz bilgilerle yukarıda kısaca açıkladığımız özelliklerde eğitilebilecek yetenekli genç futbolcu adaylarını tespit edip, gerekli hazırlık aşamalarından geçirerek, kulüplerimizin beğenisine sunmak için çalışmaktayız. Bunun yanında konuya odaklı çalışma ve araştırmalara yetkin izleme ekibimizle sizlerin çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyacağız.

  Bu sektörde açıklık ve dürüstlük ilkelerinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizler konusunda tecrübeli ve yetkin çalışanlarımızla sizlere faydalı olabilmek için çalışmaktayız.

 

UB Uluslararası Menajerlik Hizmetleri